Priprema za babinje

Za roditelje

U trudnoći se najčešće spremamo za porod i kako brinuti o djetetu, rijetko itko usmjerava fokus na žensko zdravlje nakon poroda – u babinju ili postpartumu. Zato smo pripremile ovaj e-tečaj, s ciljem da pružamo informacije o tome što se događa ženama u babinju – informacije o fizičkim promjenama koje su normalne u tjednima nakon poroda, o promjenama u obitelji i svakodnevnoj rutini i kako se s njima nositi.

Kroz zanimljive tekstove, kratke videe, ilustrativne grafike i interaktivne igre, vodimo vas kroz iskustvo babinja – zašto vrijedi planirati babinje, koje su uobičajene fizičke i psihičke promjene nakon poroda, kako komunicirati s okolinom i kako se brinuti o sebi u babinju.

Ovaj e-tečaj namijenjen je trudnicama u drugoj polovici trudnoće, kao putokaz i poticaj za planiranje važnog vremena nakon poroda, kad se navikavate na roditeljstvo i međusobno usklađujete i upoznajete s novorođenčetom. Koristan je i partnerima koji su važna karika u oporavku nakon poroda.

Priprema za babinje
Creative Commons Licenca Ovo djelo je licencirano pod međunarodnom licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno CC BY-NC 4.0 .