OsnaŽENE u zdravstvenom sustavu

Za roditelje

Ovaj e-tečaj, nastao u okviru projekta „RADAR – Osnaživanje zagovaračkih potencijala organizacija civilnoga društva za zaštitu ženskih ljudskih prava u zdravstvu“, namijenjen je volonterkama, zaposlenicama u udrugama i aktivistkinjama.
Kroz ovaj tečaj želimo osnažiti žene za bolje razumijevanje dominacije i pružanje otpora dominaciji kojoj su nerijetko izložene u zdravstvenom sustavu.
 
 Projekt „RADAR – Osnaživanje zagovaračkih potencijala organizacija civilnoga društva za zaštitu ženskih ljudskih prava u zdravstvu“ je podržan sa 149.983,03 eura financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova. Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova. Ovaj sadržaj isključiva je odgovornost udruge Roditelji u akciji – Roda i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom materijalu isključiva su odgovornost udruge Roditelji u akciji – Roda i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ovaj sadržaj izrađen je uz financijsku podršku Grada Zagreba i isključiva je odgovornosti udruge Roditelji u akciji – Roda te se ni pod kojim uvjetima ne može smatrati odrazom stajališta Grada Zagreba.

osnaŽENE u zdravstvenom sustavu
Creative Commons Licenca Ovo djelo je licencirano pod međunarodnom licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno CC BY-NC 4.0 .