Online edukacija

Za stručnjake

Online tečajevi za jačanje kompetencija stručnjaka u specifičnim područjima u kojima roditelji trebaju podršku. Zajedno pomažemo roditeljima prakticirati podržavajuće, odgovorno roditeljstvo!

Digitalna pismenost od vrtića

4h

E-tečaj obuhvaća osnovne teme digitalne pismenosti koje će vam pomoći razumjeti s kojim se izazovima nose djeca i njihovi roditelji, vezano uz digitalno okruženje.

#sigurnost djece na internetu

Djeca i vrijeme pred ekranima

4h

Saznajte koji su rizici pretjeranog izlaganja djece ekranima i kako pomoći roditeljima da izgrade obiteljski pristup ekranima koji podržava zdrav rast i razvoj djece predškolske dobi.

#sigurnost djece na internetu

Siguran prijevoz dojenčadi u automobilu

2h

Saznajte važne informacije nužne za pravilno postavljanje autosjedalica i dojenčadi u njih kako bi se djeca sigurno prevozila od njihove prve vožnje; najčešće one iz rodilišta do svog doma.

#sigurnost djece u prometu

Plan B - tečaj pripreme OCD na krizne situacije

3h

Tečaj je namijenjen ključnim osobama u organizaciji, ali i svima koji se uključuju u odgovore na krizne situacije. Povećajte otpornost vaše organizacije na krize i zaštitite korisnike/ce.

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih. 

Creative Commons Licenca Ovo djelo je licencirano pod međunarodnom licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno CC BY-NC 4.0 .