Online edukacija

Za roditelje

Od pripreme za porod, perioda nakon poroda ili dojenja, izazovi roditeljstva lakši su uz Rodine online tečajeve. Roda vas prati na putu podržavajućeg, odgovornog roditeljstva i pomaže vam iskustvom i znanjem!

Priprema za porod

3h

Za dobro iskustvo poroda, neophodno je pripremiti se unaprijed. Ovaj e-tečaj je koristan za buduće majke, ali i za osobe u pratnji na porodu.

Priprema za babinje

3h

Ovaj e-tečaj namijenjen je trudnicama u drugoj polovici trudnoće, kao putokaz za planiranje važnog vremena nakon poroda.

Priprema za dojenje

3h

E-tečaj pripreme za dojenje namijenjen je prije svega budućim majkama, rodiljama na početku iskustva dojenja, ali i partnerima i partnericama. 

Budi tata

2h

Cilj tečaja je potaknuti tate na korištenje očinskog i roditeljskog dopusta i dati im informacije i prijedloge kako da to vrijeme s djetetom i partnericom provedu što svrhovitije.

(Ne)plodnost

4h

Ovaj e-tečaj nudi potrebne, relevantne i pouzdane informacije za osobe koje se prvi put susreću s neplodnosti ili se s njom bore već neko vrijeme.

Neprekinute veze

2h

Ovaj e-tečaj nudi potrebne, relevantne i lako dostupne informacije osobama koje skrbe o djeci čiji je roditelj u sukobu sa zakonom ili u zatvoru. Nije potrebna registracija.

Tvoja prava u trudnoći i porodu

2h

Za dobro iskustvo poroda, neophodno je pripremiti se unaprijed. Ovaj e-tečaj je koristan za buduće majke, ali i za osobe u pratnji na porodu.

OsnaŽENE u zdravstvenom sustavu

2h

Kroz ovaj tečaj želimo osnažiti žene za bolje razumijevanje dominacije i pružanje otpora dominaciji kojoj su nerijetko izložene u zdravstvenom sustavu.

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih. 

Creative Commons Licenca Ovo djelo je licencirano pod međunarodnom licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno CC BY-NC 4.0 .