Ovaj sadržaj je zaštićen lozinkom. Da biste ga vidjeli unesite vašu lozinku ispod:

*** VAŽNO: Kako biste dobili pristupnu lozinku, molimo Vas da se prijavite putem Google forme.
U povratnom ćete mailu primiti sve podatke potrebne za pristup tečaju.

Samo registriranim korisnicama možemo odobriti pristup e-tečaju. Kako se registrirati, pročitajte na kraju ovog teksta.***

Dobrodošli na Rodinu online platformu za učenje i e-tečaj Edukacija o sigurnom prijevozu dojenčadi u automobilu.

Ovaj je e-tečaj, kao i svi ostali koje možete pronaći na platformi, nastao kao odgovor na (ne)prilike u kojima živimo zadnje dvije godine, a koje su nam ograničile susrete i učenje uživo. Namijenjen je patronažnim sestrama, primaljama, pedijatrima i pedijatrijskim sestrama, neonatolozima i svim drugim medicinskim radnicama radnicama koji se bave direktnim liječenjem dojenčadi.

Izrađen je u okviru projekta Sigurno u autosjedalici i na pješačkom prijelazu kojeg financira Ministarstvo unutarnjih poslova, a dio je Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa. Zbog nemogućnosti održavanja edukacija uživo, osmišljen je ovaj e-tečaj kako bi premostile udaljenost i pauzu u edukaciji u pandemijsko vrijeme.

U e-tečaju smo obuhvatile sve važne informacije za pravilno postavljanje autosjedalica i dojenčadi u njih kako bi se djeca sigurno prevozila od njihove prve vožnje; najčešće one iz rodilišta do svog doma. Zbog izvanrednog položaja u kojem se nalaze medicinske djelatnice i djelatnice, roditeljsko povjerenje u vas i blizak odnos izuzetno je važno znanje o pravilnom prijevozu djece u automobilima i širenje tih informacija roditeljima.

*** Kako se registrirati na platformu za e-učenje

1. Kliknite na gumb “Prijavi se” – “Registracija” te pratite upute.

2. Dobit ćete mail s potvrdom registracije – potvrdite link na registraciju klikom na link u mailu.

3. Registrirani ste! Vratite se na ovu stranicu, upišite lozinku u za to predviđeno polje i pokrenite e-tečaj.

E-tečaj “Edukacija o pravilnom prijevozu dojenčadi u automobilima” izrađen je u okviru projekta Sigurno u autosjedalici i na pješačkom prijelazu kojeg financira Ministarstvo unutarnjih poslova.
Sadržaj e-tečaja isključiva je odgovornost udruge Roditelji u akciji – RODA.