Trenutni status
NIJE PRIJAVLJEN
Price
Upiši
Započnite

Za dobro iskustvo poroda, neophodno je pripremiti se unaprijed – najviše zbog toga da naučite kako izgleda proces poroda i osvjestite koje stvari koje su vam u tom procesu najvažnije. Tečaj su osmislile Rodine voditeljice trudničkih tečajeva, a pred vama je novo izdanje e-tečaja, kojeg smo ažurirale na temelju evaluacija nekoliko tisuća trudnica iz cijele Hrvatske koje su ovaj e-tečaj već prošle.

Kroz zanimljive tekstove, kratke videe, ilustrativne grafike i interaktivne (i edukativne) igre, vodimo vas kroz iskustvo poroda – zašto vrijedi odrediti ono što vam je najvažnije, o hormonima u porodu, način kako porod napreduje, zašto je važno kretati se, kako se nositi sa trudovima (i kako disati), što vas čeka u rodilištu, kako komunicirati s osobljem, što očekivati u carskom rezu i ono što se događa neposredno nakon poroda.

Ovaj e-tečaj je koristan za buduće majke, ali i za osobe koje će biti na porodu u svojstvu pratnje. Sadržaj je osmišljen za trudnice koje su u trećem tromjesečju trudnoće (odnosno u 28. tjednu trudnoće ili više).

E-tečaj se sastoji od 16 modula, a neki moduli se se sastoje od više lekcija. E-tečaj je otvoren sedam dana. Kada otvorite određeni modul, kliknite na gumb “Otvori sadržaj” pri čemu će se na ekranu pojaviti sadržaj modula. Kada dovršite modul, kliknite na “x” u gornjem desnom kutu kako biste zatvorili prozor sa sadržajem i nastavili na idući modul. 

Ako imate pitanja, pogledajte Često postavljena pitanja.