Trenutni status
NIJE PRIJAVLJEN
Price
Upiši
Započnite

Možda se pitate, zašto za nešto tako prirodno kao što je dojenje, trebaju postojati priručnici, tečajevi, filmovi i knjige o dojenju. Razloga za to ima mnogo, a neki od najvažnijih su naš način života u kojem nismo imale priliku odrastati uz druge žene koje doje i rijetko imamo priliku vidjeti žene naše dobi u ulozi dojilja, zbog čega smo ostale uskraćene za generacijski prijenos znanja i vještina.

Ništa manje značajan razlog je i što se stručna podrška dojenju kao i konkretna pomoć kada do problema dođe, s godinama izgubila, postala nedovoljna.
Uz to, informacije o dojenju koje prosječna žena čuje, često su iskrivljene i pogrešne, “obojane” brojnim mitovima i uvjerenjima koji su daleko od informacija temeljenih na znanstvenim saznanjima.

Ovaj e-tečaj, naše je nastojanje da vam na jednom mjestu predstavimo osnovne informacije koje vam trebaju za uspješan početak dojenja i da vas povežemo s krugom žena koje iza sebe imaju dugogodišnja pozitivna iskustva dojenja, kao i pružanja podrške i pomoći drugim ženama.

Kroz zanimljive tekstove, kratke videe, ilustrativne grafike i interaktivne edukativne sadržaje, vodimo vas kroz osnove uspješnog početka dojenja i uspješnog rješavanja početnih problema na koje možete naići. Uz pomoć informacija iz ovog e-tečaja, pripremit ćete se za izazove prvih dana dojenja, naučiti kako riješiti uobičajene probleme prvih tjedana dojenja, znati procijeniti trebate li stručnu pomoć oko dojenja i kome se obratiti kad vam je pomoć potrebna. Naučit ćete i prepoznati neke od najčešće prenošenih mitova o dojenju koji su nerijetko uzrok problemima u dojenju pa čak i prestanku dojenja.

Nadamo se da ćemo e-tečajem za dojenje uspjeti objasniti i zašto je dojenje poseban odnos majke i djeteta, mnogo više od hranjenja; dojenje nas hrani hormonima ljubavi i povezivanja, ohrabruje nas, jača vjeru u naše roditeljske sposobnosti. I za majku i za dijete dojenje je najbolji početak! 
 
E-tečaj pripreme za dojenje namijenjen je prije svega budućim majkama koje žele dojiti, rodiljama koje su na početku svog iskustva dojenja, ali i za osobe koje su prva linija podrške novim majkama – partnere, partnerice, bake, sestre, tete. 
 

E-tečaj se sastoji od 14 modula, a neki moduli sadrže više lekcija. Kada otvorite određeni modul, kliknite na gumb “Otvori sadržaj” pri čemu će se na ekranu pojaviti sadržaj modula. Kada dovršite modul, kliknite na “x” u gornjem desnom kutu kako biste zatvorili prozor sa sadržajem i nastavili na sljedeći modul. 

Ako imate pitanja, pogledajte Često postavljana pitanja.