Trenutni status
NIJE PRIJAVLJEN
Price
Upiši
Započnite
U trudnoći se najčešće spremamo za porod i kako brinuti o djetetu, bez puno informacija o ženskom zdravlju nakon poroda – u babinju ili postpartumu. Zato smo pripremile ovaj tečaj, s ciljem da pružamo informacije o tome što se dešava ženama u babinju – informacije o fizičkim promjenama koje su normalne u tjednima nakon poroda, o promjenama u obitelji i svakodnevnoj rutini i kako se sa njima nositi.
 
Ovaj e-tečaj je namijenjen trudnicama u drugoj polovici trudnoće, kao putokaz i poticaj za planiranje ono važno vrijeme nakon poroda, kad se navikavate na roditeljstvo, ali je koristan i za sve buduće roditelje.

Kroz zanimljive tekstove, kratke videe, ilustrativne grafike i interaktivne igre, vodimo vas kroz iskustvo babinja – zašto vrijedi planirati babinje, koje su uobičajene fizičke i psihičke promjene nakon poroda, kako komunicirati sa okolinom i kako se brinuti o sebi u babinju.

E-tečaj se sastoji od 10 modula, a neki moduli se se sastoje od više lekcija. E-tečaj je otvoren sedam dana. Kada otvorite određeni modul, kliknite na gumb “Otvori sadržaj” pri čemu će se na ekranu pojaviti sadržaj modula. Kada dovršite modul, kliknite na “x” u gornjem desnom kutu kako biste zatvorili prozor sa sadržajem i nastavili na idući modul. 

Ako imate pitanja, pogledajte Često postavljena pitanja